Ons verhaal

Bij ons draait alles om wijn en design. We zijn begonnen als restaurant eigenaren die op zoek waren naar een manier om onze mooiste wijnflessen op een unieke en stijlvolle manier te presenteren. We waren teleurgesteld in de standaard wijnrekken die er beschikbaar waren, dus we hebben de handen ineengeslagen met sommeliers, designers, wijnboeren en liefhebbers om een nieuw soort wijnrek te ontwikkelen: de Wijnwand Duet.

Onze missie is om jouw wijnen op een iconische manier te presenteren, zodat ze niet langer weggestopt hoeven te worden in een kelder of kast. Met ons minimalistische design van hoogwaardig aluminium en fijn afgewerkte Wijnwand Duet, geven we jouw wijnflessen de aandacht die ze verdienen.

De Wijnwand Duet integreert naadloos met de muur en creëert de indruk dat de flessen zweven. Door het modulaire ontwerp van de Duet is het rek onbeperkt uit te breiden en past het in elke ruimte. We zijn trots op de duurzame en handgemaakte kwaliteit van onze Wijnwand collectie, die we in Nederland produceren onder strenge controle op pasvorm en afwerking.

Of je nu een particuliere wijnliefhebber bent of een grootzakelijke klant zoals een horeca, restaurant of hotel, onze Wijnwand Duet biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor het opslaan van jouw wijnen. Wij zijn er trots op om jou te helpen om jouw wijncollectie een iconisch onderdeel te maken van het interieur.

Neem een kijkje in onze Wijnwand collectie en ontdek hoe we jouw wijnflessen kunnen transformeren tot een iconische eyecatcher aan de muur.

 

Proost op jouw unieke Wijnwand!

 

 Bestel nu