Ons verhaal

Ken je dat? Een mooie fles wijn bemachtigd en in plaats van een blikvanger ligt hij nu weg te stoffen in de kast, of in de hoek van een kelder. Flessen met een verhaal, een herinnering, een prachtig etiket, of gewoon omdat ie lekker is. – Dat zou anders moeten kunnen toch?  

Deze conclusie trokken wij nadat we een nieuwe wijnkaart voor ons restaurant hadden samengesteld en de nieuw geleverde flessen aan het opbergen waren. Zo ver mogelijk weg, opgestapeld in dozen, uit het zicht van de gast.

Zonde, want we waren trots op de uitgezochte wijnen die elk gerecht op de menukaart naar een hoger niveau zouden tillen. We besloten dat we deze  flessen een podium moesten bieden. Onverrichte zaken keerde we terug van onze zoektocht. Deze flessen verdienen beter dan een standaard, lomp en vaak onpraktisch wijnrek.  

Een aantal maanden lang hebben we gesproken met verschillende sommeliers, designers, wijnboeren en liefhebbers over de beste manier om een wijnfles op een unieke, frisse manier te presenteren en zo een Wow factor te creëren.

Uiteindelijk is daar een iconisch, duurzaam wijnmeubel uit voortgekomen: De Wijnwand Duet.


Wijnwand Duet
 
Minimalistisch design, hoge kwaliteit aluminium en de fijnste afwerking maken deze Wijnwand Duet een iconische eyecatcher in elke ruimte.

Door het wijnrek te integreren de muur geven dit de indruk dat de flessen zweven. Door het modulaire design is de Duet onbeperkt uit te breiden. Ook worden de Duet pinnen geleverd met een handig template, zodat het monteren een fluitje van een cent is.

Zo past elke wijnkelder in dit verfrissende kunstwerk aan de wand.  

 

Proost op jouw unieke Wijnwand!

 

 Bestel nu